| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011|2010 | 2009 |

Indoor Etten-Leur

20/10/11

Zondag 30 oktober aanstaande begint om 9:30 uur een indoorwedstrijd in Manege het Sander in Etten-Leur. De wedstrijd duurt tot ongeveer 20:00 uur. Er wordt 's morgens begonnen met de lichte standaardklassen en in de middag zijn er vervolgens de Agri-Sportklassen, de Hypro-Sportklassen en de Mega-Sportklassen, waarna er afgesloten wordt met de zware standaardklassen en enkele super-sport trucks.

Diverse competitiedeelnemers van de Hypropullers zullen meedoen aan deze wedstrijd.

Meer informatie over deze wedstrijd op: http://www.indoorettenleur.nl/

Deelnemers en publiek uit Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert moeten rekening houden met wegafsluitingen van het stuk Zundertseweg, Ettensebaan en de rotonde Rijsbergseweg / Sprundelsebaan i.v.m. marathon Etten-Leur tussen ca 11:30 uur en 15:00 uur.

Kampioenen gehuldigd op feestavond

17/10/11

Afgelopen zaterdag was de feestavond van de Hypropullers, alwaar alle kampioenen van de Agri-Sport, Hypro-Sport en Mega-Sport klassen van 2011 zijn gehuldigd en waar een aantal extra bokalen werden uitgereikt.

Zo was er een beker voor de "Hypropuller wedstrijd van het jaar 2011". Net als vorig jaar werden de wedstrijden beoordeeld op een aantal punten en hadden de deelnemers en de functionarissen ook nog een stem. Uiteindelijk was het de wedstrijd in Alphen (NB) die als winnaar uit de bus kwam voor hun wedstrijd in 2011. De wedstrijd in Made eindigde op een tweede plaats en Hagestein (vorig jaar winnaar) werd derde.

Dan was er nog de "Hypropuller of the Year 2011". Aan het begin van de avond werden de 3 nominaties bekend gemaakt: Hans Kester, Krisjan Jochems en Leo Loos. Deze 3 werden door de deelnemers en de functionarissen het meest genoemd. Later op de avond werd de winnaar bekend gemaakt. Hans Kester mag zich vanaf nu "Hypropuller of the Year 2011" noemen.

Na de plechtigheden werd er weer volop gefeest, gebabbeld en gedronken tot in de nachtelijke uurtjes. Het 11e jaar van de Hypropullers is weer feestelijk afgesloten en nu gaan de Hypropullers zich opmaken voor het 12e seizoen.

Zaterdag 15 oktober - Feestavond

01/10/11

Op zaterdagavond 15 oktober zal de jaarlijkse feestavond van de Hypropullers plaatsvinden als afsluiting van een mooi pulling jaar met uiteenlopende weersomstandigheden, waardoor we met 13 competitiewedstrijden zijn geëindigd.

Op deze avond zullen de kampioenen van de Hypropullers (ook van de Agri-Sport) gehuldigd gaan worden, wordt de "Hypropuller of the Year" bekend gemaakt en de "organisator van het jaar".

Daarnaast zullen er de gehele avond videobeelden te zien zijn van Hypropuller wedstrijden en wordt de avond gevuld met gezellige muziek van een drive-inn.

De feestavond vindt plaats aan de Watermanseweg 2/a in Rijsbergen, bij de Firma Basrijs. Vanaf 20:00 uur zijn alle deelnemers, functionarissen, organisatoren, sponsoren en fans van de Hypropullers van harte welkom.

Ook als je in eerdere jaren deel uit maakte van de Hypropullers en momenteel niet meer, ook dan ben je welkom.

Zoals gebruikelijk zijn de consumpties gratis, maar staat er bij de entree een pot voor een bijdrage in de kosten.

Evaluatievergadering 2011

26/09/11

Komende vrijdagavond 30 september is de evaluatievergadering van de competitie van de Hypropullers. Deze avond is voor deelnemers en functionarissen. Op deze avond zal het afgelopen seizoen worden geëvalueerd, zodat de verdere plannen gemaakt kunnen worden voor 2012.

De vergadering zal plaatsvinden in Feestcafé Dín Dokter in Rijsbergen. Dat is aan de Antwerpseweg 8.

Iedereen is welkom vanaf 20:00 uur. De aanvang van de vergadering is 20:30 uur.

Heb je interesse om in 2012 mee te komen rijden bij de competitie van de Hypropullers of te helpen als functionaris? Kom dan gerust naar deze vergadering.

Competitie 2011 beslist

26/09/11

Vorige week zondag werden in Best de laatste podium plaatsen voor de competitie beslist.

In de 2,5 ton Hypro-Sport was het uiteindelijk Stefan de Ruytter die de tweede plaats vast wist te houden met zijn International 845. Corné Verhees is hierdoor derde geworden met de Fiat 80-90.

In de 3,3 ton Mega-Sport hoefde Gebr de Beer alleen een geldige afstand te rijden om kampioen te worden, maar wat gebeurde er: de Fiat raakte de witte zijlijn en werd gediskwalificeerd. Helaas voor hen niet het kampioenschap, maar wel de tweede plaats. Door dit resultaat ging het kampioenschap naar Aart de With met zijn Massey Ferguson 1080.

De rest van de posities waren al beslist. Kijk hiervoor in het linkermenu onder Competitie bij Tussenstand.

Competitie bijna beslist

13/09/11

Komende zondag hebben we de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in Best.

De uitslagen en de standen zijn weer bijgewerkt op de site.

4,5 ton Hypro-Sport:
In deze klasse is de top 3 van de competitie al bekend. Hans Kester is kampioen geworden met zijn Ford 9600. Kees van Schaik is tweede geworden met zijn Ford 9000 en Adrie Willemsen is met zijn International 1455 derde geworden.

2,5 ton Hypro-Sport:
De kampioen is bekend, namelijk Krisjan Jochems met zijn Valtra 705. De tweede en derde plaats gaat nog tussen Stefan de Ruytter en Corne Verhees. Stefan heeft aan 80 punten op de wedstrijd in Best voldoende om op de tweede plaats te eindigen in de competitie. Haalt Stefan minder dan 80 punten, dan is het afhankelijk van het aantal punten van Corne.

2,6 ton Mega-Sport:
Ook in deze klasse is de volledige top 3 al bekend. Arjan van de Riet is kampioen geworden met zijn New Holland TS 110. Richard Sprenkels eindigt met zijn Fiat 750 op een tweede plaats en Leo Loos is derde geworden met zijn Deutz 6806.

3,3 ton Mega-Sport:
Deze klasse zal pas beslist worden op de wedstrijd in Best. Als Gebr de Beer aanhaken in Best en een geldige trekpoging maken (dus niet gediskwalificeerd worden), dan zijn de Gebr de Beer kampioen.

3,6 ton Mega-Sport:
In deze klasse is de top 3 voor de competitie ook al helemaal beslist. Daniel Godrie is kampioen geworden met zijn Volvo BM 810. Op een tweede plaats is Manu van den Bergh geeindigd, ook met een Volvo BM 810 en Johan Muller is derde geworden met zijn Ford 9600.

4,5 ton Mega-Sport:
Deze klasse was al beslist. Pieter de With is kampioen met zijn Massey Ferguson 1155 en Henny Hereijgers is tweede geworden met zijn John Deere 7920.

Tot zondag in Best voor de laatste competitiewedstrijd van 2011.

Eerste kampioenen bekend

01/09/11

De uitslagen van de wedstrijden in 's-Heer Abtskerke en Alphen (NB) zijn alweer verwerkt en er zijn na afgelopen weekend al 4 van de 6 kampioenen bekend.

4,5 ton Hypro-Sport.
Hans Kester is voor het 8e jaar op rij kampioen geworden in deze klasse met zijn Ford 9600. De strijd om de tweede plaats gaat nog tussen Kees van Schaik en Adrie Willemsen, alhoewel Kees er het beste voor staat.

2,5 ton Hypro-Sport:
De top van het klassement is helemaal om gegooid. Corné Verhees stond op de eerste plaats, maar is door 2 vierde plaatsen gezakt naar de derde plaats. Krisjan Jochems staat nu op 1 en Stefan de Ruytter staat op 2. De kampioen zal één van deze 3 deelnemers worden. Ronnie Rommers kan nog maximaal tot de tweede plaats komen. Krisjan zou komende zaterdag in Almkerk al wel kampioen kunnen worden.

2,6 ton Mega-Sport:
In deze klasse is het volledige podium al definitief. Arjan van de Riet is, net als vorig jaar, kampioen geworden met zijn New Holland TS 110. Richard Sprenkels is op een tweede plaats geëindigd, ook net als vorig jaar en Leo Loos eindigt op een derde plaats.

3,3 ton Mega-Sport:
Deze klasse is nog niet beslist, vanwege afwezigheid van de Gebr de Beer op een aantal wedstrijden. Mochten de Gebr de Beer de wedstrijd in Almkerk of Best missen, dan wordt Aart de With kampioen. Als Gebr de Beer op beide wedstrijden aanhaakt met een geldige trekpoging, dan worden de Gebr de Beer kampioen.

3,6 ton Mega-Sport:
Ook hier is de kampioen bekend. Daniel Godrie is net als in 2007 en 2008 kampioen geworden met zijn Volvo BM 810. De strijd om de tweede plaats gaat nog tussen Manu van den Bergh en Johan Muller, waarbij Manu er het beste voor staat.

4,5 ton Mega-Sport:
In deze klasse is Pieter de With net als in 2005 kampioen geworden met zijn Massey Ferguson 1155. Henny Hereijgers eindigt met de John Deere 7920 op de tweede plaats.

Komende zaterdag is de één na laatste competitiewedstrijd in Almkerk. Vooral in de 2,5 ton Hypro-Sport zal het er dan om gaan spannen.

Tot in Almkerk

Kampioenen in zicht

22/08/11

De uitslagen van de competitie in Wouw staan weer op de site en ook de startlijsten voor komend weekend in 's-Heer Abtskerke en Alphen staan vermeld bij de kalender.

Komend weekend kunnen de eerste kampioenen alweer bekend worden.

4,5 ton Hypro-Sport
Hans Kester kan komend weekend zijn titel voor de 8e keer op rij prolongeren met de Ford 9600. Met 90 punten of meer op één van beide wedstrijden is Hans kampioen en dat is onafhankelijk van wat de andere deelnemers behalen. Alleen Kees van Schaik, Adrie Willemsen en Ronald van de Werken kunnen Hans nog van de titel af houden, maar die kans lijkt erg klein.

2,5 ton Hypro-Sport
Deze klasse is uitermate spannend dit seizoen met steeds wisselende tractoren die in de prijzen rijden. Corné Verhees staat momenteel op de eerste plaats, maar wist nog geen enkele competitiewedstrijd te winnen !! Het kampioenschap zal voornamelijk gaan tussen Corné Verhees, Stefan de Ruytter en Krisjan Jochems. De rest is nog niet uitgeschakeld, maar staat wel wat verder achter. Komend weekend zal de beslissing in deze klasse hoogstwaarschijnlijk nog niet vallen.

2,6 ton Mega-Sport
Komend weekend kan Arjan van de Riet zijn titel prolongeren in deze klasse. Bij winst op één van beide wedstrijden, waarbij Richard Sprenkels minder dan 75 punten haalt, is het kampioenschap binnen, maar er zijn meer situaties waarbij Arjan kampioen kan worden. Richard moet de Fiat heel goed laten presteren om de titel nog binnen te halen. Leo Loos kan er theoretisch ook nog aan te pas komen, maar dan moet de Deutz wel alles winnen en Arjan ver achter zich laten.

3,3 ton Mega-Sport
Helaas dit jaar tot nu toe slechts 2 strijders in deze klasse. Aart de With gaat dan wel aan de leiding, maar dat komt omdat de Gebr de Beer 2 wedstrijden gemist hebben. Als de Gebr de Beer nog minimaal 2 keer winnen is het kampioenschap voor hen bijna binnen.

3,6 ton Mega-Sport
Ook in deze klasse kan komend weekend de kampioen bekend worden. Daniel Godrie staat er erg goed voor, zo goed zelfs, dat hij slechts 75 punten op één wedstrijd nodig heeft voor de titel, onafhankelijk wat de rest doet. Ofwel: Zie je Daniel Godrie komend weekend op het podium, dan is hij kampioen. Hij neemt dan de titel over van Manu van den Bergh, die dit seizoen wat minder constant weet te presteren met zijn Volvo. De strijd om de tweede plaats is dan nog wel erg spannend.

4,5 ton Mega-Sport
Ook in deze klasse slechts 2 strijders voor de titel. Pieter de With heeft aan 40 punten voldoende om kampioen te worden. Dat betekent dus nog minimaal 1 wedstrijd aanhaken met een geldige trekpoging. Theoretisch gezien dus al kampioen. Henny Hereijgers eindigt dan op de tweede plaats, ondanks dat die 4 keer wist te winnen.

Kortom: volop spanning komend weekend op zaterdag in 's-Heer Abtskerke en zondag in Alphen (NB)

Uitslagen Zevendonk + Startlijsten Wouw

16/08/11

De uitslagen van Zevendonk (B) zijn weer verwerkt en de startlijsten van Wouw zijn weer te vinden bij de kalender.

Programma Zevendonk (B) aangepast

14/08/11

Wegens de regenval wordt het programma van de wedstrijd in Zevendonk (B) voor vandaag wat aangepast. De gehele ochtend kon er niet gereden worden. Aangezien het nu droog is, wil de organisatie om 13:00 uur beginnen met de landbouwklassen en de boerensportklassen. Rond 13:00 uur zal er besloten worden of de competitie van de Hypropullers wel of niet verreden zal gaan worden. De competitie van de Hypropullers zal dan niet voor 15:00 uur beginnen. Vrachtwagens met tractoren kunnen op verhard terrein parkeren in Zevendonk (B).

Startlijsten Rijsbergen en Zevendonk (B)

03/08/11

De uitslagen van de wedstrijd in Oudenbosch zijn verwerkt en ook de tussenstand is weer actueel.

De startlijsten voor de competitiewedstrijden in Rijsbergen en Zevendonk (B) zijn weer terug te vinden bij de kalender.

Merksplas (B) afgelast

17/07/11

Door de slechte terreinomstandigheden en de verwachtte regenval voor vandaag, heeft de organisatie van Merksplas (B) besloten om de wedstrijd af te gelasten.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is komende zaterdag in Oudenbosch.

Hoeven afgelast, Halsteren gaat niet door

27/06/11

De competitiewedstrijd in Hoeven kon afgelopen zaterdag niet doorgaan wegens de omstandigheden van de baan door de vele regenval.

De organisatie van de competitiewedstrijd in Halsteren heeft moeten besluiten om de gehele wedstrijd niet door te laten gaan dit jaar vanwege organisatorische problemen.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is op zaterdag 2 juli in Hagestein. De startlijsten staan bij de kalender van 2011.

Startlijsten Made en Hoeven

17/06/11

De startlijsten van de wedstrijden in Made en Hoeven zijn toegevoegd. Ze zijn te vinden in de kalender, door op het rode icoontje voor de wedstrijd te klikken.

De uitslagen van de competitiewedstrijden in Achtmaal en Zundert zijn ook verwerkt.

Ook de huidige tussenstand staat online.

Startlijsten Achtmaal en Zundert

12/05/11

De startlijsten voor de wedstrijden in Achtmaal en Zundert zijn toegevoegd aan de kalender.

In Achtmaal zal de competitie rond 12:30 uur al beginnen. Er zijn daar 's morgens geen proeftrekken meer voor de landbouwtractoren en de officiele wedstrijd begint dan ook al om 11:00 uur.

Tot zondag in Achtmaal voor de tweede competitie wedstrijd van de Hypropullers 2011.

Start Competitie in Schijf

15/04/11

Komende zondag 17 april start de competitie van de Hypropullers weer in Schijf.

De website is inmiddels weer voorzien van de laatste informatie. Zo is de kalender van 2011 toegevoegd en zijn de deelnemers aan de competitie bijgewerkt.

De startlijsten voor de wedstrijd in Schijf zijn terug te vinden door naar de kalender te gaan en dan op het rode vierkantje voor de wedstrijd in Schijf te klikken.

De Hypropullers zullen rond 14:00 uur starten met de 4,5 ton Hypro-Sport. Vervolgens rijdt de 2,5 ton Hypro-Sport, de 2,6 ton Mega-Sport, de 3,3 ton Mega-Sport, de 3,6 ton Mega-Sport, waarna we rond 16:30 uur afsluiten met de 4,5 ton Mega-Sport.

De kalender van de Hypropullers zal weer in mooi posterformaat gedrukt zijn met daarop de afbeeldingen van de winnaars van de competitie in 2010. De poster is gratis af te halen in de stand van RZ Farmtoys. Hier zullen ook de T-shirts met achterop de Hypropullers kalender weer te koop zijn voor het bedrag van Ä 10,-.

Tot zondag in het zonnige Schijf !!

Inschrijving Competitie 2011

13/03/11

Seizoen 2011 zit er weer aan te komen voor de Hypropullers. De eerste competitiewedstrijd is op zondag 17 april in Schijf. Binnenkort zal de volledige lijst met competitiewedstrijden hier op de site verschijnen.

Zondag 20 maart aanstaande hebben we de inschrijving voor de deelnemers aan de Competitie in de Hypro- en Mega-Sportklassen. Vanaf 15:00 uur is er eerst een vergadering voor de deelnemers, waarna er aansluitend ingeschreven kan worden. Deze vergadering vind plaats aan de Zundertseweg 66 in Etten-Leur (Menmoerhoeve).

De deelnemers van de competitie in 2010 hebben een uitnodiging per mail ontvangen. Nieuw geïnteresseerde deelnemers zijn welkom op de vergadering van zondag 20 maart.

Organisatorenvergadering

28/01/11

De Hypropullers zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2011.

Op woensdagavond 2 februari is de vergadering met de organisatoren.

Organisatoren met de Hypropullers Competitie of demo van de Hypropullers of nieuw geïnteresseerden zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Datum: woensdag 2 februari
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Showroom Firma Basrijs - Watermanseweg 2/a in Rijsbergen