| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012|2011 | 2010 | 2009 |

Beeldmateriaal indoor Etten-Leur

31/12/12

Uitlslagen en beeldmateriaal van de indoor in Etten-Leur is handig te vinden via de website van indoor Etten-Leur: www.indoorettenleur.nl

Impressie Brabanthallen

31/12/12

Mooie impressie van demos in de Brabanthallen zijn te vinden op de website van Truckpulling:
www.eenvoudigg.com/kortlever/2012WL/2012-12-29-3760/index.html

Indoor Etten-Leur

19/12/12

Op zondag 30 december vindt weer de indoor wedstrijd in manege "Stal 't Sander" te Etten-Leur plaats. Hier zullen ook diverse Hypropullers deelnemen. Meer informatie hierover vindt je op www.indoorettenleur.nl

Hypropullers op Truckseindejaarsfestival

16/12/12

PROGRAMMA VOOR DONDERDAG IS IETS AANGEPAST

Dit jaar zullen enkele Hypropullers nog een run maken in de Brabanthallen op het Truckseindejaarsfestival op woensdag 26 december (2e kerstdag) en donderdag 27 december. Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.truckseindejaarsfestijn.nl. In de bijlage vindt je het voorlopige programma van de tractoren.

Feestavond Geslaagd

09/11/12

Zaterdag 27 oktober was de feestavond van de Hypropullers en de Agri-Sport en werden de bekers uitgereikt voor beste 3 van iedere competitieklasse.

Voor alle deelnemers in alle klassen was er ook een herinnering aan de competitie te vergeven in de vorm van een ijskrabber, welke die nacht in ieder geval goed van pas kwam.

Ook werden de Hypropuller Organisator van het Jaar en de Hypropuller of the Year bekend gemaakt. Organisator van het Jaar 2012 werd Made en Hypropuller of the Year 2012 werd Leo Loos.

Zaterdag 27 oktober - Feestavond

04/10/12

Op zaterdagavond 27 oktober zal de jaarlijkse feestavond van de Hypropullers plaatsvinden als afsluiting van een mooi pulling jaar met uiteenlopende weersomstandigheden. Voor de Hypro-Sport en Mega-Sport waren er 14 competitiewedstrijden, voor de Agri-Sport waren dat er 15.

Op deze avond zullen de kampioenen van de Hypropullers (ook van de Agri-Sport) gehuldigd gaan worden, wordt de "Hypropuller of the Year" bekend gemaakt en de "organisator van het jaar".

Daarnaast zullen er de gehele avond videobeelden te zien zijn van diverse wedstrijden en wordt de avond gevuld met gezellige muziek van een drive-inn.

De feestavond vindt plaats aan de Watermanseweg 2/a in Rijsbergen, bij de Firma Basrijs. Vanaf 20:30 uur zijn alle deelnemers, functionarissen, organisatoren, sponsoren en fans van de Hypropullers en Agri-Sport van harte welkom.

Ook als je in eerdere jaren deel uit maakte van de Hypropullers en momenteel niet meer, ook dan ben je welkom.

Zoals gebruikelijk zijn de consumpties gratis, maar staat er bij de entree een pot voor een bijdrage in de kosten.

Evaluatievergadering 2012

26/09/12

Komende zondagmiddag 30 september is de evaluatievergadering van de competitie van de Hypropullers. Deze middag is voor deelnemers en functionarissen. Op deze middag zal het afgelopen seizoen worden geëvalueerd, zodat de verdere plannen gemaakt kunnen worden voor 2013.

De vergadering zal plaatsvinden in Feestcafé D’n Dokter in Rijsbergen. Dat is aan de Antwerpseweg 8.

Iedereen is welkom vanaf 14:30 uur. De aanvang van de vergadering is 15:00 uur.

Heb je interesse om in 2013 mee te komen rijden bij de competitie van de Hypropullers of te helpen als functionaris? Kom dan gerust naar deze vergadering.

Reportage ROS TV wedstrijd Rijsbergen

25/09/12

De TV reportage van de wedstrijd in Zundert gemaakt door André Frijters (ROS TV Zundert) is te vinden op www.dvproduct.nl onder video > youtube > Trekkertrek Rijsbergen

Filmpjes Rijsbergen

25/09/12

De filmpjes gemaakt door Johan Jansen van de agri- hypro- en megasport zijn te vinden op
www.agrisport.blogspot.com

Eerste kampioenen bekend

14/09/12

Afgelopen weekend leverde in vrijwel alle competitieklassen de kampioen op, maar in 2 klassen nog niet...

Voor de andere podiumplaatsen wordt in een aantal klassen nog fors gestreden.

4,5 ton hypro-sport
Na 8 jaar is het dan toch echt gebeurd. Hans Kester is onttroond als kampioen. Kees van Schaik wist op de wedstrijd in Halsteren het kampioenschap binnen te slepen. Hans Kester en Ruud van Tilburg strijden nu nog om de tweede en derde plaats. Hans heeft in Rijsbergen aan 25 punten voldoende om zeker te zijn van een tweede plaats in de competitie.

2,5 ton hypro-sport
Ook deze klasse werd in Halsteren beslist. Krisjan is net als vorig jaar kampioen geworden in deze klasse. Corné Verhees, Mark van Rijsbergen en Boy Graus strijden nog om de tweede en derde plaats. Corné Verhees heeft in Rijsbergen aan 85 punten voldoende om op een tweede plaats te eindigen in de competitie. Mark en Boy staan gelijk in puntenaantal en dus zal het resultaat in Rijsbergen beslissend zijn wie van hen als hoogste eindigt.

2,6 ton mega-sport
Alle podiumplaatsen in deze klasse liggen al vast. Davy van Peer is in Halsteren kampioen geworden en heeft daarmee Arjan van de Riet onttroond. Arjan eindigt op een tweede plaats in de competitie en Marius Aarts is op de derde plaats terecht gekomen.

3,3 ton mega-sport
Ook in deze klasse staan de podiumplaatsen vast. Aart de With is net als in 2011 kampioen geworden. Jan Noten eindigt op een tweede en Richard Sprenkels op een derde plaats voor de competitie.

3,6 ton mega-sport
Manu van den Bergh was in Almkerk al kampioen geworden en neemt daarmee de titel weer over van Daniël Godrie. Daniël Godrie heeft wel de tweede plaats in de competitie veilig gesteld. Gerard Hopmans en Johan Muller strijden nog voor de derde plaats in de competitie. Gerard Hopmans heeft in Rijsbergen aan 40 punten voldoende om derde te worden in de competitie.

4,5 ton mega-sport
In deze klasse zal het kampioenschap beslist worden in Rijsbergen. Pieter de With heeft in Rijsbergen voldoende aan 85 punten om kampioen te worden in deze klasse. Manu van den Bergh is de opponent die nog kampioen kan worden in deze klasse. Hans Kester is al definitief op de derde plaats in de competitie terecht gekomen.

4,0 ton agri-sport
In deze klasse liggen alle podiumplaatsen al vast. Het podium is zelfs hetzelfde als vorig jaar. Kees Jansen is opnieuw kampioen geworden. Cor Zandbergen eindigt op een tweede plaats en Lars Geluk is derde geworden.

5,0 ton agri-sport
Frank de Deugd is in Halsteren kampioen geworden in deze klasse en neemt daarmee de titel over van Leander Zandbergen, die beslag heeft weten te leggen op de tweede plaats in de competitie. Om de derde plaats wordt in Rijsbergen nog gestreden door Jeroen van Dis en Gudo Verheijen. Jeroen heeft in Rijsbergen aan 90 punten voldoende om de derde plaats veilig te stellen. Haalt Jeroen minder dan 90 punten in Rijsbergen, dan mag Gudo niet meer dan 10 punten meer halen als Jeroen, waardoor Jeroen alsnog derde blijft.

6,0 ton agri-sport
De wedstrijd in Halsteren deed de nummers 1 en 2 in de tussenstand wisselen en daardoor wordt het kampioenschap pas beslist in Rijsbergen. Albert van de Klundert staat op nummer 1 en heeft aan 90 punten voldoende om kampioen te worden in deze klasse; met minder punten kan het ook, maar dan is het afhankelijk van het resultaat van opponent Gebr Groenenboom die dus ook nog kampioen kunnen worden. In deze klasse is ook nog een strijd om de derde plaats. Schaeffer & Den Engelsen strijden er met Michael Damen om. Schaeffer & Den Engelsen zijn zeker van een derde plaats als ze winnen in Rijsbergen. Bij een lagere plaats kunnen ze ook nog derde blijven, maar dan is het afhankelijk van het resultaat van Michael Damen.

In bepaalde gevallen wordt het dus nog best spannend in Rijsbergen.

Tot ziens op zaterdag 22 en zondag 23 september voor het slotakkoord van onze competitie !

Uitslagen Almkerk

08/09/12

Vandaag was de competitiewedstrijd van de Hypropullers op de taaie kleibaan in Almkerk. De uitslagen van deze wedstrijd zijn toegevoegd.

In een aantal competitieklassen hoeven de koplopers morgen alleen nog aan te haken in Halsteren om al kampioen te worden van 2012.

Tot morgen op de kleibaan in Halsteren !

Almkerk & Halsteren

06/09/12

Voor programma Almkerk en Halsteren zie website van betreffende organisaties

Schipluiden

29/08/12

In de bijlage vindt je het programma van Schipluiden. Er is een mail verstuurd aan de deelnemers hoe op de wedstrijdlocatie te komen. Volg deze instructies omdat er wegen zijn die niet toegankelijk zijn voor vrachtwagens!!!

Alphen afgelast

26/08/12

De organisatie Alpen heeft zojuist laten weten dat de gehele wedstrijd van vandaag niet doorgaat vanwege de slechte terreinomstandigheden in combinatie met de slechte voorspellingen van het weer.

Programma Alphen

20/08/12

Hypropullers competitie start dit jaar al om 12 uur dus zorg dat je tijdig aanwezig bent.
In de bijlage het programma met richttijden.

Programma s Heer Abtskerke

20/08/12

In de bijlage het programma voor s Heer Abtskerke.

Programma Wouw

15/08/12

Het programma van Wouw is te vinden in de bijlage.

Startlijsten toegevoegd

08/08/12

De startlijsten van de competitiewedstrijden in Zevendonk (B), Wouw en 's-Heer Abtskerke zijn aan de kalender toegevoegd.

Programma Zevendonk

07/08/12

Programma Zevendonk is te vinden op de website van Zevendonk

Programma Essen Horendonk

02/08/12

De wedstrijd in Essen vindt plaats op dezelfde lokatie als vorig jaar, nl. terrein nabij de kruising Kleine Horendonk - Kievitstraat.
Programma is te vinden in de bijlage

Programma Oudenbosch

26/07/12

Het programma van Oudenbosch is te vinden op de website van Oudenbosch: www.tractorpullingoudenbosch.nl onder Tractorpulling 2012

Diverse startlijsten

14/07/12

De startlijsten voor de competitiewedstrijden in Merksplas (B), Oudenbosch en Essen-Horendonk (B) zijn aan de kalender toegevoegd.

Let op: de startlijsten van de Agri-Sport in Merksplas (B) staan in het document bij zondag 22 juli.

Tot in Merksplas (B) !

Programma Merksplas

09/07/12

Het programma van Merksplas is te vinden op www.trekker-trekmerksplas.be/programma.htm

Programma Biest-Houtakker

04/07/12

In de bijlage programma Biest-Houtakker zoals voorgesteld. Er zullen enkele Hypropullers een demo rijden.

Programma Nispen

26/06/12

Het programma van Nispen is te vinden in de bijlage

Startlijsten Hoeven en Nispen

19/06/12

De startlijsten voor de wedstrijden in Hoeven en Nispen zijn toegevoegd aan de Kalender.

Programma Hoeven

18/06/12

Het programma van Hoeven is te vinden in de bijlage

Hypropullers programma Made

16/06/12

Voor diegenen die het programma (nog)niet gevonden hebben is hier het Hypropullers programma te vinden in de bijlage. Zorg dat je ruim op tijd bent i.v.m. mogelijke vervroeging van het programma i.v.m. de weersomstandigheden!!!

A59 bij Made afgesloten

13/06/12

Komende zaterdag is onze competitiewedstrijd in Made.

Via deze weg willen we jullie waarschuwen voor grootschalige wegwerkzaamheden van komend weekend aan de A59 bij Made:
Van vrijdag 15 juni 20:00 uur tot maandag 18 juni 06:00 uur is de A59 in de richting van Den Bosch afgesloten tussen het knooppunt Zonzeel en Waspik. Ook is de rijbaan op het knooppunt Hooipolder afgesloten en kan het verkeer vanaf de A27 vanuit Gorinchem niet de A59 richting Den Bosch op rijden en kan het verkeer op de A27 vanuit Breda op het knooppunt Hooipolder niet de A59 richting Den Bosch of Zierikzee op. Het verkeer vanaf de A59 kan op het knooppunt Hooipolder geen gebruik maken van de verbindingsweg naar de A27 richting Breda. Naast de afsluitingen op het knooppunt zijn ook alle tussengelegen toeritten afgesloten.

De omleidingen bij de afsluitingen zijn bijzonder lang. Het is dus belangrijk om rekening te houden met zeker een uur extra reistijd.

Vanuit de organisatie kregen wij de volgende informatie:
Er staan omleidingsroutes aangegeven. Indien u via de A16 uit de richting Rotterdam komt, dient u afslag Zevenbergschenhoek te nemen en de omleidingsborden te volgen. Indien u via de A16 vanuit Antwerpen of Roosendaal komt, dient u op de A16 door te rijden tot afslag Zevenbergschenhoek en dan de omleidingsborden volgen.

Verkeer op de A27 vanuit Breda richting Raamsdonksveer/Made:
Volg de A27 richting Utrecht tot afrit 20 Geertruidenberg. Via oprit 20 Geertruidenberg naar de A27 richting Raamsdonksveer/Made.

Programma Minderhout

05/06/12

Hierbij het programma van Minderhout zoals voorgesteld.

Reportage wedstrijd Zundert ROS TV

30/05/12

De TV reportage van de wedstrijd in Zundert gemaakt door André Frijters (ROS TV Zundert) is te vinden op www.dvproduct.nl onder video > youtube > Trekkertrek Zundert of
http://www.youtube.com/watch?v=1VejysAsy3g

Filmpjes agrisport Zundert

21/05/12

De filmpjes gemaakt door Johan Jansen van de agrisport in Zundert zijn te vinden op
www.agrisport.blogspot.com

Hyproslee in Denemarken

21/05/12

Op zaterdag 19 mei j.l. heeft de Hyproslee met enkel trucks van VTN een demo gegeven.
Er haakten ook nog enkele Deense farmstock tractoren aan. Een impressie hiervan is te vinden op www.artrapull.dk onder Truckpulling i Øster Bjerregrav en klik op video in de tekst.

Startlijsten Minderhout (B) en Made

20/05/12

Kijk bij de kalender voor de startlijsten van de Agri-Sport in Minderhout (B) en zowel de Agri-Sport als de Hypro- en Mega-Sport in Made.

Wedstrijd Achtmaal afgelast

05/05/12

De organisatie van de wedstrijd in Achtmaal heeft besloten om de wedstrijd van morgen, zondag 6 mei, af te gelasten.

Dit vanwege de slechte terreinomstandigheden die de regen veroorzaakt heeft in de afgelopen dagen.

Startlijsten Achtmaal en Zundert

03/05/12

De startlijsten voor de competitiewedstrijden in Achtmaal en Zundert zijn weer toegevoegd aan de kalender.

Programma Achtmaal

01/05/12

Het programma van de wedstrijd in Achtmaal is te vinden op www.achtmaalsepullers.nl

Demos in Leende

26/04/12

Een 10 tal Hypropullers zullen op de wedstrijd op zondag 29 april te Leende een demo geven. De eerste demo staat omstreeks half drie ingepland.

Programma Schijf

11/04/12

Hierbij het wedstrijd programma zoals voorgesteld

Startlijsten Oud Gastel en Schijf

02/04/12

De startlijsten voor de competitiewedstrijden in Oud Gastel en Schijf zijn toegevoegd.

Klik hiervoor in het linkermenu op "kalender" en vervolgens op het rode icoontje voor de wedstrijd.

Tot zondag in Oud Gastel !

Reglementen 2012

01/04/12

Zondag 8 april is onze eerste competitiewedstrijd in Oud Gastel.

De reglementen voor 2012 staan inmiddels ook op de site. Klik hiervoor in het linkermenu op "Competitie" en vervolgens op "Reglement".

Naast het technisch reglement voor 2012, zijn ook de competitiereglementen voor de Agri-Sport Competitie en de Hypropullers Competitie beschikbaar.

Alle wijzigingen ten opzichte van 2011 zijn geel gemarkeerd.

Competitie 2012

18/03/12

Het seizoen 2012 komt er al weer heel snel aan. We beginnen de competitie dit jaar op zondag 8 april in Oud Gastel en sluiten op zondag 23 september af in Rijsbergen. De volledige kalender is na te lezen als je aan de linkerkant op "Kalender" klikt.

De competitie van de Agri-Sportklassen is nu ook geïntegreerd" op deze site en dus ook in de kalender. Aan de rechterkant van de kalender is duidelijk aangegeven welke klassen op welke locaties wel of niet rijden.

Ook de deelnemerslijsten zijn weer vernieuwd. Van alle klassen, Agri, Hypro en Mega zijn de competitiedeelnemers van 2012 vermeld. Klik hiervoor aan de linkerkant op "Deelnemers" en vervolgens de klasse waar je de deelnemers van wilt bekijken.

Tot ziens allemaal, op zondag 8 april aanstaande, in Oud Gastel !!

Inschrijving Competitie 2012

11/02/12

Seizoen 2012 zit er alweer bijna aan te komen voor de Hypropullers. De eerste competitiewedstrijd zal op zondag 8 april in Oud Gastel plaats gaan vinden. Binnenkort zal de volledige lijst met competitiewedstrijden hier op de site verschijnen.

Zondag 26 februari aanstaande hebben we de inschrijving voor de deelnemers aan de Competitie in de Agri-, Hypro- en Mega-Sportklassen. Vanaf 14:00 uur is er eerst een vergadering voor alle deelnemers, waarna er aansluitend ingeschreven kan worden. Deze vergadering vindt plaats in de kantine van Stal 't Sander in Etten-Leur (Sander 13-15).

De deelnemers van de competitie in 2011 zullen een uitnodiging per mail ontvangen. Nieuw geïnteresseerde deelnemers zijn ook welkom op de vergadering van zondag 26 februari.

Organisatorenvergadering

18/01/12

De Hypropullers zijn weer druk bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2012.

Op dinsdagavond 31 januari is de vergadering met de organisatoren.

Organisatoren met de Hypropullers Competitie, Agri-Sport Competitie of demo van de Hypropullers zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn. Ook nieuwe organisatoren die interesse hebben in onze competitie(s) zijn van harte welkom.

Datum: dinsdag 31 januari
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: De Harmoniezaal, St. Bavostraat 62 in Rijsbergen